SlideShowHeader

onsdag 27 mars 2013

OFF WE GO

Resan är påbörjad! Imorse steg jag upp en halvtimme tidigare för att gå ut och dela Mátturs man, samt pussa honom hejdå. Han, Sambó och Saeta ska få ha lyxsemester på Vårdö :)

Sen bar det av till skolan för att skriva hälsaprov, vara på samling, fixa det sista i IT projektet samt ha hejdåkramkalas med de bästa vännerna man kan ha!

Sen kom Älskling och hämtade mig och skjutsade till hamnen. Där blev det hejdåpussar och kramar! Kommer verkligen sakna honom och alla fina kompisar! Och hästarna och kattorna. Men ska bli så förbannat skönt att få komma iväg till värmen :)

Sen började etapp ett av resan, dvs båtresan. Grace var nog fin men lite trång. Resan gick ändå ganska snabbt då min urgulliga kusin Mateo samt faster Nina var med på båten. Florrandet började dirr med pizza och cheesecake. Känns bra att träningskläderna finns nerpackade ;) lite strandjogg känns inte helt fel ;)

Nu är etapp 2 på resan i full gång, nämligen tåget till Helsingfors, Sisulandets huvudstad.

Där sover vi på äppelhotell och 4 inatt är det uppstigning.. Sen flyger vi iväg! Klockan 12 lokal tid är vi framme på Teneriffa och lyckan lär vara total :D.

Ska försöka uppdatera på bloggen, annars lär instagram vara mest uppdaterat så ni kan ju kasta ett getöga på elin_andersen.

Ha det bäst <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar