SlideShowHeader

fredag 7 mars 2014

Inför istölten

Hejhej!
Imorgon är det dags för istölt i Hallstavik. En helt ny upplevelse för mig och Máttur. Dessutom är det vår första tävling utanför Åland! Vi ska bara starta i T8 och är med för att göra något roligt tillsammans. Så jag har inga förväntningar på jättefina poäng eller att han ska vara superflott, det siktar vi mer på sen när tävlingsäsongen drar igång för oss på riktigt i Maj! :) Självklart vill jag ju prestera så bra vi kan i det stadium vi är i nu men tyngdpunkten ligger i att vi ska ha roligt tillsammans och att Máttur ska vara mjuk och lydig! :)

Har just fixat släpet och vägt upp hö till resan. Bara att packa ner tävlingskläder, putsa sadel och duscha och sen bär det av. :)

Håll tummarna imorgon!
Pusshäjj!

2 kommentarer:

  1. Máttur skötte sig exemplariskt första gången på tävling utanför hemmaplan. Matte däremot fick blackout inne på banan.. Vi blev första utanför b-finalen på 5,05. Men så som han gick på framridningen kan jag leva på länge! :) 2 dagar senare visar han efter böjprov hälta och efter hältutredning behandlas han med kortison i alla 4 knän :'(.

    SvaraRadera