SlideShowHeader

lördag 1 juni 2013

Tävlingsplanering

Var tänkt att jag skulle varit och tävlat till Náttfari i helgen. Men den blev tyvärr inställd p.g.a domarbrist, vilket var jättetråkigt då tävlingen verkade helt perfekt för mig!
Funderade lite på att åka på Mökkurs kvällskval som var igår, men då jag hade skolavslutning och pappa jobbade kunde vi inte ta morgonbåten och skulle inte hunnit fram i tid med 13-båten.
Nästa tanke vart då en inofficiell tävling för A-klass i Ypäjä, med landslagsträning/uttagning. Men då en resa till Ypäjä både skulle blivit dyr och varit väldigt energikrävande och ta tid beslöt vi oss för att inte delta då heller.
Då vi skulle förlorat mycket träningstid, med resa, tävling och återhämntningsvila efteråt. Istället fokuserar vi nu helhjärtat på att träna här hemma på travbanan inför FM. Det är ju trots allt på den banan FM går av stapeln på och vi behöver träningen för att finslipa detaljer i programridningen, då vi somsagt inte har så mycket tävlings eller programridningsvana. Men självklart kommer vi variera träningen så mycket som möjligt med travbanan, uteritter, longering, ridhus, skogsturer m.m så Máttur fortsätter vara positiv och tycker att livet är buskul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar