SlideShowHeader

torsdag 15 september 2011

Provridnings hästarna

Eftersom det var så många besökare igår och eftersom ni har varit så snälla och kommenterat så tänkte jag ladda upp lite mer info om provridningshästarna!

Óskar från Örvik



Ser han inte hur läcker ut som helst? Han är ju då som sagt en 7-årig fyrgångsvalack!
e. Atli frá Sýdra-Skördugili (elit och Saetas morfar)
u. Odda frá Hóltsmula 1 (mamma till Taktur från Örvik 1-klass)

"Óskar är särdeles elegant, med jämn, stark gångartssammansättning, med fin aktion redan från långsamt tempo, och en vacker sida, som drar blickarna till sig. Han är något för dig som vill nå långt och kommer sannolikt att bli stark både i 4-gång och T1. Hans mer än halvbror, Taktur har flera SM-titlar i fyrgång och det manar ju till viss eftertanke." skrivet i annonsen :)

Tera frá Fjalli



Hon ser så fin ut! 7-årigt Femgångssto.
e. Orion frá Litla-Bergi (1-klass)
eu. Blika frá Vallanesi (Hederspremie för avkommor)
"Tera är ett trevligt musblackt sto född 2004, lite riden nu under träning. Hon har stor talang och kan passa bra för dig som söker en tävlingshäst eller ridhäst med mycket gång. Tera har mycket bra tölt med aktion och tempo. Mycket bra trav. Vägvinnande och rumslig galopp och bra skritt. Hon har också pass med den är aldrig tränad. Hon är enkel att rida för dig med lite vana, kan vara lite känslig (ej dum) och är pigg. En mycket glad och positiv arbetsvilja. Ca 138 cm. Tera fick ett föl sommaren 2009 och därför inriden sent. Hon har aldrig visat tecken på klåda eller eksem, har aldrig varit halt eller skadad på annat sätt. Snäll att sko och lasta. Och bra i flock" ur hennes annons

Slyngur från Västra Vegred


Visst set han härlig ut? 7-årig Fyrgångsvalack.
e. Laufi från Hocksbo
u. Spés frá Hnjúkahlíd
"Född 2004. Flott 4-gångsvalack, med stora rumsliga rörelser. Mycket lättriden med lagom vilja och känslighet. 4 mycket bra gångarter utan några gångartsproblem. En verkligt tillfälle för dig som vill satsa på tävling. För tillfället överviktig och otränad därav det låga priset." ur hans annons.


Åh vad jag längtar! Ska bli så roligt att få fara ut och provrida igen!
Hoppas det går bra och att det kanske klickar mellan mig och någon av hästarna :)

(Om det är någon som är fotograf el. ägarna som inte vill att jag har ute informationen och bilderna är det bara att säga till så tar jag genast bort det från bloggen :) )



2 kommentarer: